Jouw smaakprofiel is

Licht
wit

Jouw smaakprofiel heeft aangegeven dat je in de Categorie van lichte witte wijnen valt. Wijnen met mooie zuren en frisheid is helemaal jouw ding!

Dit zijn druivenrassen die behoren tot jouw ideale wijn.

  • Sauvignon Blanc
  • Riesling
  • Pinot Grigio

Monte araya

Afkomstig van het wijnhuis Del Medievo. Een witte wijn uit de streek rioja aan de Ebro. Een wijn met primair fruit van citrus tropische vruchten en kruidigheid. Gemaakt van 50% Viura en 50% sauvignon Blanc. Fris maar met een duidelijke body die de wijn zijn kracht geeft.

Benazzoli Pinot grigio

Benazzoli het wijnhuis van de gezusters Claudia en Giulia. De wijn komt uit het Delle Venezie gebied rond Verona. Het gebied waar Pinot Grigio furore maakt. Knisperend fris met heerlijke aroma´s van appel, peer en witte bloemen.

Tuerce botas Tempranillo Blanco

Een witte wijn uit Rioja. Iets wat niet veel voorkomt. Tuerce botas wist het voor elkaar te krijgen om wijn te maken van de tempranillo kloon. Iets wat Tuerce Botas marktleider maakt in het maken van deze soort. Je vind geuren van wit fruit, steenfruit en appel. De wijn heeft een bepaalde rondheid van sur lie rijping in de mond waardoor de wijn voller en krachtiger wordt.

Jorche Fiano e Bianco D´Alessano IGP

In de heuvels van Puglia worden door de zussen Dalila and Emanuela, de 5e generatie wijnmakers van de familie, prachtige wijnen van hoge kwaliteit gemaakt. Een elegante witte wijn met een strogele kleur en goudgele tinten. Vol en mooi uitgebalanceerd met aroma’s van wilde bloemen, citrus en witte perzik.

Laat je verrassen!

Er is voor elk smaakprofiel een goed gevulde wijnbox, je kunt kiezen uit 3 opties.

Het geheel wordt in een prachtige box bij je afgeleverd. Ook een erg origineel cadeau!

24winesbox

Ontvang elke maand 3 wijnen die deskundig zijn uitgezocht op jouw smaakprofiel.

Bestel deze box

Proeverij box 6 flessen

Ontvang 6 flessen wijn t.w.v. €60,- met uitgebreide informatie bezorgd op jouw deurmat.

Bestel deze box

Schenk jouw smaakprofiel cadeau

Geef het cadeau. Ontvang 2 flessen wijn uitgezocht op jouw smaakprofiel en een geschenk verpakking. t.w.v. €20,-

Bestel deze box