Proeverijen

Zakelijk

Bent u op zoek naar een educatieve (vrijdagmiddag) borrel?

Maak van je vrijdagmiddag borrel een leuke en gezellige middag door een op maat gemaakte wijnproeverij. Laat alles door 24Wines tot in de puntjes verzorgen en geef uzelf en u personeel een middag om niet te vergeten. Op maat gemaakte proeverijen naar uw wensen!

“Uitgeroepen tot leukste vrijmibo wijnproeverij van Noord/Holland”

Mogelijk vanaf 8 personen tot maximaal 500 personen.

Neem nu contact op

Aan huis

Proef 7 wijnen uit verschillende landen. Diverse stijlen wijn met uitgebreide uitleg, informatie en leuke feiten en weetjes over wijn. Word een echte wijnkenner en beleef tegelijkertijd een zeer gezellige avond!

  • Platinum €65,00 p.p.
  • Gold €49,50 p.p.

“Platinum” Ben jij een echte ervaren wijndrinker / kenner? En wil je nog meer weten van wijnen uit de top van de wereld? Platinum staat voor nummer 1 wijnen uit de wereld. Grote namen uit de Bordeaux, Bourgogne, Toppers uit Amerika en ga zo maar door. In de proeverij Platinum gaan we iets dieper op de stof in.

“Gold” “Stapje hoger op”. Heb jij al iets meer kennis en ervaring met het drinken van wijn? Dan is “Gold” De ideale proeverij. In de proeverij Gold worden wijnen geschonken die iets hoger in rangorde staan. Wijnen die staan voor een bepaald gebied, kwaliteits niveau. Ik zeg altijd: van druppels kun je niet proeven, daarom schenken wij de fles ook altijd leeg.

Mogelijk vanaf 8 personen.

Bestel een giftcardNeem nu contact op